פתאום שמתי לב
שבשבוע הבא
כבר חוגגים שבועות...
אז הכנתי אריזות למקלות גבינה
שרז ואור אוהבים.
שבשבוע הבא
כבר חוגגים שבועות...
אז הכנתי אריזות למקלות גבינה
שרז ואור אוהבים.
בטח יש לזה כל מיני מתכונים,
אצלנו רק מורחים ביצה על בצק עלים,
מפזרים גבינ"צ ומלח גס,
חותכים לרצועות,
מפתלים לברגים ארוכים,
אצלנו רק מורחים ביצה על בצק עלים,
מפזרים גבינ"צ ומלח גס,
חותכים לרצועות,
מפתלים לברגים ארוכים,
ולתנור.
לקישוט השתמשתי
במפיות תחרה ("דויילי") מנייר
וצבעי גואש.
מיקמתי מפית
על האריזה השטוחה
וצבעתי על החורים
שלה עם מכחול,
במפיות תחרה ("דויילי") מנייר
וצבעי גואש.
מיקמתי מפית
על האריזה השטוחה
וצבעתי על החורים
שלה עם מכחול,
בסיום הצביעה,
מסירים את המפית,
בעדינות!
ומניחים לייבוש.
מסירים את המפית,
בעדינות!
ומניחים לייבוש.
וחתכתי סביב הכנפייים
עם סכין יפנית,
(לשים לב לא לחתוך עד אמצע הפרפר
כדי שישאר מחובר לאריזה!)
עם סכין יפנית,
(לשים לב לא לחתוך עד אמצע הפרפר
כדי שישאר מחובר לאריזה!)
לקפל את הכנפיים,
לכתוב ברכה,
לכתוב ברכה,
מהמם!
השבמחקעשית לי חשק למקלות גבינה!
והאריזה משגעת!!!
תודה רבה!
מחקאפשר למחזר את ההודעה של ציקוש?? כי גם אני כנ"ל!!!
השבמחקתודה חמודה!
מחקגם אני ממחזרת של התגובה של ציקוש....
השבמחקידיים מזהב יש לך.
איזה מותק שאת!
(תגידי, חייבים ביצה על הבצק? זה קצת דוחה אותי... אפשר את הגבינה ישירות על הבצק?)
תודה חומד!
מחקאני מורחת ביצה כדי שהכל ידבק לבצק, בטח אפשר בלי אבל אז אולי כדאי לעבור על הכל עם מערוך כדי שהכל "ישקע" לתוך הבצק ולא יפול..
כשאני עושה כאלה מתוקים, אני מפזרת סוכר ובאמת עוברת עם המערוך.
מחקנראה לי שאנסה בלי ביצה...
:)
WOW!!! מהמםםם תודה על השיתוף!!!
השבמחקשולי
תודה רבה שולי!
מחק