הכנתי בצק שמרים, רק שלא היה לי מספיק קמח..
(כזאת אני, מתוכננת)
הבצק נורא תפח אבל היה נוזלי,
אי-אפשר היה לרדד אותו או לגלגל ממנו לחמניות
(וגם לא היה קמח לעזרה)
אז שפכתי אותו לתבנית גדולה
ופיזרתי מעל את כל סוגי ממרחי השוקולד שהיו בבית
עם סכין ערבבתי אותם לתוך הבצק
ולתנור, 180 מעלות, כחצי שעה
או עד שהבית מלא בריח מדהים של שמרים ושוקולד
(שאפילו הוציא את רזי מריכוז בפלייסטיישן..)
מדוגם זה לא, אבל טעים - נורא!
וכשחותכים מתגלות שכבות שוקולד מתוקות וחמימות.
וחוץ מזה גם יוגב נחת אתמול..
קיבלתי עוד בלוק רגוסה וגם "מלבני" רגוסה!
אין, החיים שלי בסרט,
שבת שלום!
אי-אפשר היה לרדד אותו או לגלגל ממנו לחמניות
(וגם לא היה קמח לעזרה)
אז שפכתי אותו לתבנית גדולה
ופיזרתי מעל את כל סוגי ממרחי השוקולד שהיו בבית
עם סכין ערבבתי אותם לתוך הבצק
ולתנור, 180 מעלות, כחצי שעה
או עד שהבית מלא בריח מדהים של שמרים ושוקולד
(שאפילו הוציא את רזי מריכוז בפלייסטיישן..)
מדוגם זה לא, אבל טעים - נורא!
וכשחותכים מתגלות שכבות שוקולד מתוקות וחמימות.
וחוץ מזה גם יוגב נחת אתמול..
קיבלתי עוד בלוק רגוסה וגם "מלבני" רגוסה!
אין, החיים שלי בסרט,
שבת שלום!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה