יום שבת, 14 ביולי 2012

פרג

מצאתי מתכון ישן ישן ל"נקניק פרג"
(כמו נקניק תמרים/שוקולד).
החלטתי לנסות אותו,
והתאכזבתי.
המתכון טעים בתור מילוי לאוזני המן אבל לא יותר מזה.
נשארתי עם חצי קילו פרג מתוק וטעים, עמוס באגוזים, ופורים אפילו לא נראה באופק...
אז החלטתי להכין פאי פרג ספונטני ממה שיש בבית, ותאמינו לי זה לא הרבה בכלל..
(שכחתי לנסוע לסופר..לא נפתח את זה כאן, לרזי יש הרבה מה להגיד על זה)
והצלחתי להכין בצק!
אז כבר שיחקתי איתו קצת,
ובסוף יצאו 2 פאים מכל הכמות הזאת,
טעימים, מתוקים וחמים.
(וכרגיל במשפחת ברק, לא מחכים שעוגה תתקרר..)
 מחר בבוקר, דבר ראשון - אני בסופר.
שבוע טוב לכולנו!

אין תגובות:

פרסום תגובה