יום רביעי, 16 במרץ 2011

מתכונים

לבקשת כמה מן הקוראים,
המילויים לאוזני המן:

מילוי פרג: 
1 כוס חלב
1 וחצי כוס סוכר
50 גרם חמאה
- להביא לרתיחה, בבחישה,ולהוריד מהאש. להוסיף:
250 גרם פרג טחון
קליפה מגוררת מלימון 1
- לצנן ולהוסיף:
1 חלבון
חצי כוס פרורי לחם

מילוי תמרים:
אפשר להשתמש בכל ממרח תמרים שאוהבים (עם שוקולד, פרג וכו')
אני משתמשת בממרח תמרים רגיל ומערבבת בו חופן אגוזים קצוצים.

מילוי קוקוס ושוקולד:
100 גרם קוקוס
200 גרם שוקולד לבן מומס
- לערבב ביחד.

בתאבון !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה